Woon je in een appartement en wil je aan de slag met duurzaamheid? Ben je
bestuurder of beheerder en wil je wellicht duurzaam onderhoud en renoveren
combineren met energiebesparende maatregelen?

Het VvE Duurzaamheidsloket informeert je over alle mogelijkheden. Momenteel zijn er tal van subsidies en regelingen die maken dat de tijd nog nooit zo rijp was om met verduurzaming aan de slag te gaan.

We zijn in tal van gemeentes actief om VvE’s van voor 2004 op weg te helpen bieden de volgende gemeentes gratis intakegesprekken aan voor een energiescan en besluitvormingsbegeleiding door VvE Duurzaamheidsloket.

U wordt ondersteund bij de volgende zaken:

• Informatie over subsidies en andere financiële regelingen voor VvE’s
• Combineer periodiek onderhoud met energiebesparende maatregelen
• Voorkom grote uitgaven voor reparaties
• Verlaag energielasten
• Begeleidingstraject t/m besluitvorming op de ALV

Meer comfort & lagere energiekosten

Een energiezuinige woning heeft veel voordelen. De waarde van je woning gaat omhoog, de maandelijkse energiekosten (woonlasten) omlaag en bij grotere aanpassingen kun je een herziening van het energielabel aanvragen. Bij de verkoop van je huis komt dat goed van pas! Mogelijke maatregelen zijn gevelisolatie, HR++ glas, zonnepanelen en zuinige en moderne cv-ketels of warmtepompen. Daar heb je vakmensen en jouw mede VvE bewoners bij nodig. Maar hoe ga je dat organiseren en betalen? Er zijn veel subsidies of andere financiële regelingen voor VvE’s en eigenaren. Maak dus nu werk van verduurzaming!